Rezultatele cautarii tale

Suntem aproape, ajutăm Colectiv

Publicat pe 9 noiembrie 2015
| 0

Suntem aproape, ajutăm Colectiv

Până acum… 32 au fost ca noi. Printre noi. Tineri, frumoși, cu poftă de viață. Puteau simți, la fel ca noi, mângâierea mamei, puteau auzi sfaturile tatălui. Acum… suntem mai puțin cu 32. Familiile lor au nevoie de ajutor, de putere, de solidaritate.
Peste 150 de tineri frumoși sunt țintuiți pe paturile de spital. Durerea lor, durerea părinților, durerea că nu și-au putut, poate, salva și prietenii.
Merită să le fim prieteni, sunt ca noi, suntem ca ei. Au nevoie de oameni. Aproape.

Ne alăturăm, în parteneriat cu alte escape-room-uri din București, ‪#‎Fundației_Estuar‬ și le suntem aproape victimelor din ‪#‎coletiv‬.
De ieri, la Riddlers Escape Room există ‪#‎urna_pentru_donații‬, în cadrul platformei de donații pentru sprijinirea familiilor victimelor. În acestea vor intra ‪#‎toate_încasările_noastre_de_vineri_6_noiembrie‬, iar dacă voi veți vrea să ajutați suplimentar cu orice sumă, vă mulțumim cu căldură. Sumele de bani strânse vor fi depuse de noi în conturile Fundației Estuar și vor merge către cei afectați de această tragedie și către familiile lor.

Pentru rezervări puteți suna la nr. de tel.: 0741.026.639 sau puteți accesa site-ul nostru: www.riddlers-escaperoom.com/rezerva-acum

Așadar, dacă doriți să-i ajutați pe cei afectați, vă invităm cu drag să o faceți. Numai împreună vom reuși.
Au nevoie de noi, aproape!

#‎impreunarezistam‬

Despre Fundatia Estuar
Fundația Estuar este una dintre cele mai active organizații în domeniul sănătății mintale din țara noastră. Organizația a fost fondată în septembrie 1993 de către Asociația Penumbra din Scoția și Liga Română de Sănătate Mintală și este prima organizație din România care a creat o rețea de servicii de îngrijiri comunitare de zi și locative, acreditate și recunoscute la nivel local, național și internațional, pentru adulții cu probleme de sănătate mintală. Echipa Estuar militează împotriva stigmatizării adulților cu probleme de sănătate mintală, pentru deschiderea și desființarea prejudecăților existente față de acest grup și pentru incluziune. Viziunea organizației pune accentul pe oferirea de alternative sociale pentru integrarea beneficiarilor fundației în comunitate, susținută și prin intermediul activităților de lobby și de advocacy.

Mai multe detalii puteți găsi pe www.estuar.org și www.facebook.com/Fundatia-Estuar-332024717001234

Scrie părerea ta