Rezultatele cautarii tale

Riddlers Escape Room își unește forțele cu Escape Bucharest, în locația din Piața Rosetti!

Publicat pe 27 octombrie 2015
| 0

Riddlers Escape Room își unește forțele cu Escape Bucharest, în locația din Piața Rosetti!

Unde-s doi, puterea crește!

Riddlers Escape Room își unește forțele cu Escape Bucharest, în locația din Piața Rosetti, nr. 3, et. 1 (deasupra sucursalei BCR).

Pasionații de escape the room vor putea găsi, de acum înainte, în acest spațiu, două jocuri de 5 stele, cu tematici diferite, iar până la finalul anului, ne propunem să găsiți patru jocuri funcționale la adresa noastră.

Pentru că știm că experiența și părerea jucătorilor despre camerele pe care le-au vizitat reprezintă cel mai obiectiv instrument de a alege următorul joc de evadare, vă invităm să descoperiți review-urile celor care ne-au pășit deja pragul.

Pentru Red Light District, click aici.

Pentru The Factory, click aici.

Red Light District și The Factory sunt două jocuri de evadare în timp real, care vă vor pune în situația de a fi închiși într-o cameră plină de indicii a căror menire este de a vă ajuta, săvă puneți mintea în priză și să gândiți out of the box.

Povestea Red Light District: Sunteți un grup de polițiști corupți și împreună încercați să acoperiți urmele unei rețele interlope în care sunteți implicați. Vă aflați în Red Light District, la ușa camerei unei foste „colaboratoare” care și-a luat tălpășița, dar a lăsat în urma sa dovezi ce incrimineazăîntreaga rețea mafiotă. La o oră distanță de Red Light District se află noul șef al poliției care încearca să înfunde această rețea și se îndreaptă spre voi!!!

Aveți 60 de minute la dispoziție să recuperați dovezile și să iesiți din camera, altfel, cunoscând temperamentul capului de clan, n-o să vă fie bine nici la pușcărie….

Povestea The Factory: Suntem în noiembrie 1917, în timpul primului război mondial. Bucureștiul este sub ocupație germană de mai bine de un an. Prizonierii de război erau ținuți în subsolurile fabricilor pe care germanii puseseră stăpânire. Sunteți într-una din camerele unei fabrici. În această încăpere erau ținuți o categorie aparte de prizonieri de război: ofițerii de comunicații din armatele aliate împotriva Germaniei.

Niciunul dintre ei însă nu a reușit să mai vadă lumina zilei după ce au intrat aici.Unul după altul însă, au pus la punct un plan de evadare, în speranța în care următorii prizonieri să fie mai aproape de evadare. Planul s-a concretizat într-un sistem de puzzle-uri imposibil de detectat de către supraveghetorii germani.

Tu și coechipierii tăi sunteți prizonieri ai nemților, suspecți că ați fi inițiat convorbiri cu Antanta. Sunteți închiși în subsolul fabricii din Piața Rosetti. Aveți 60 de minute să descoperiți și să rezolvați sistemul de puzzle-uri pus la punct de cei ce au fost prizonieri aici, înaintea voastră. Odată ce rezolvați puzzle-uri veți evada și puteți să oferiți informații prețioase partenerilor României.

Scrie părerea ta