Rezultatele cautarii tale

Primul mystery game interactiv din Romania

Publicat pe 27 octombrie 2015
| 0

Primul mystery game interactiv din Romania

Curiosi sa aflam mai multe despre prima piesa de teatru jucata sub forma unui mystery game interactiv, primul de acest fel din din Romania, am rugat organizatorii sa ne dea mai multe detalii despre acest concept de divertisment care combina o piesa de teatru interactiva cu indiciile specifice unui escape room de tip mister.

„Repetiție cu public” este o combinație unică dintre un escape room, teatru interactiv și mecanismele tipice board game-urilor de mister.

Este un concept original, piesa a fost scrisă special pentru acest joc și toate puzzle-urile sunt construite pentru a descoperi criminalul. Mai mult, pentru că e o repetiție cu public a piesei „Amor în Ferentari” a regizorului Maxim, actorii deveniți suspecți sunt gata să ofere indicii, să bârfească și chiar să încurce uneori jucatorii.

Strânge un grup de 5 şi rezervă-ţi o masă la una dintre cele 3 jocuri din data de 1 noiembrie 2015. Dacă nu ai un grup, poţi cumpăra 2 sau 3 bilete şi vom forma un grup direct în seara evenimentului.

Spațiul clubului B52 devine scena crimei și este împânzit cu indicii, în timp ce actorii aşteaptă să intri în discuţie cu ei.

Timp de o oră, 10 echipe se transformă din spectatori în  martori şi rebuie să ajute poliția să prindă criminalul cu sânge rece într-un joc 100% interactiv.

Pretul unui bilet este 55 lei, se pot cumpara de pe bilet.ro. Sunt disponibile maxim 150 de bilete.

Regulile jocului:

 • Strânge o echipă de 5 alături de prietenii tăi. Dacă nu reușești, stai liniștit. Vom forma o echipă ad-hoc direct în joc.
 • Urmărește tot ce se întâmplă pe scenă și asigură-te că vezi toate indiciile.
 • La startul propriu-zis al jocului, scena, actorii și întreaga sală devin terenul tău de interacțiune.
 • Te așteaptă peste 30 de puzzle-uri, indicii și multe bârfe din partea celor prezenți, care te vor ghida spre criminal.
 • Nu te grăbi, nu alerga… distrează-te! Ai o oră la dispoziție să descoperi făptașul.
 • Când vorbești cu actorii, asigură-te că ai ceva să le spui. Ei sunt prietenoși și o mică discuție nu strică niciodată.
 • Calculează-ți bine mișcările. Nu toată lumea e sinceră. Nici nu poate fi așa, până la urmă nimeni nu-și dorește să fie acuzat de crimă.
 • Atenție, poliția e cu ochii pe tine.
 • Crezi că ai aflat cine a apăsat pe trăgaciul pistolului? Atunci poliția te așteaptă să dai o declarație în scris. Ai mare grijă, o echipă de 5 poate face o singură acuzație, așa că asigură-te că toți membrii echipei tale sunt de acord cu propunerea ta.
 • În urma declarației data politiei, echipa ta are două variante:
 1. Ați descoperit criminalul? Atunci sunteți escortați afară în programul de protecție.
 2. Nu ați descoperit criminalul? Atunci poliția trebuie să vă scoată din sală rapid pentru că viața voastră e în pericol. Criminalul e încă printre voi.
 • Jocul se termină oricând vreți voi, în urma declarației sau la finalul orei.
 • Regula cea mai importantă: distrează-te! Ia-ți ceva de băut, joacă-te, interacționează și bucură-te de o oră alături de prieteni într-o lume a misterului.

Mai multe detalii gasiti pe pagina evenimetului https://www.facebook.com/Repetitiecupublic

Update: spectacolul s-a amanat, vom reveni cu detalii

Scrie părerea ta