Rezultatele cautarii tale

Intrebari frecvente, lamuriri si indicatii

Sunt fan Escape Rooms

Sunt administrator de Escape Room

Ce avantaje am daca folosesc site-ul ?

Ai mai multe avantaje:

 • poti sa filtrezi escape room-urile din toata tara, dupa categorie, gen, oras, pret, numar de jucatori sau facilitati oferite.
 • ai la indemana harta cu locatiile exacte ale escape room-urilor, care pot fi accesate si prin Google Street View
 • afli rapid ce concursuri sau promotii sunt active pe site-urile escape room-urilor
 • poti cumpara intrari/jocuri la escape rooms, la preturi speciale pentru vizitatorii ESCAPERO, pentru toata echipa ta de prieteni
 • poti primi informatii si consultanta, daca doresti sa organizezi un teambuilding si ai nevoie de ajutor si recomandari
 • poti citi sau adauga recenzii sau comentarii despre escape room-ul dorit
 • poti cumpara vouchere la pret promotional, pentru o lista bogata de escape rooms recomandate

In plus, abonatii la newsletter primesc in fiecare vineri informatii despre ultimele escape rooms adaugate pe site, cele mai recente promotii, articole sau concursuri exclusiv create pentru abonatii la newsletter

Cum pot sa fac o rezervare ?

In cazul escape room-urilor care apartin membrilor PREMIUM, puteti face rezervari prin intermediul formularului din stanga paginii de escape room.

In cazul escape room-urilor simple, puteti suna la telefonul locatiei sau puteti intra pe site-ul acestora.

De ce m-as abona la newsletter ?

Abonatii primesc in fiecare luni informatii despre ultimele escape rooms adaugate pe site si cele mai recente promotii sau concursuri.

Din cand in cand, pot avea acces la concursuri sau promotii create special pentru ei.

Vreau sa scriu o recenzie

Ai 2 variante:

1. Postezi un comentariu in pagina speciala a escape room-ului

2. Ne trimiti recenzia ta prin formularul de contact si-l publicam noi

Vreau sa organizez un teambuilding

Noi te putem ajuta. Trimite-ne prin formularul de contact cateva detalii despre tine, colegi si preferintele voastre in materie de tema, format sau tip de escape room (numar colegi, preferinte de categorie sau gen escape room, buget estimativ, ziua sau perioada dorita) si te putem indruma catre escape room-ul cel mai potrivit sau te putem ajuta cu sugestii pentru teambuilding reusit.

De ce sunt culori diferite pe harta ?

PIN-urile care marcheaza pozitia escape room-urilor au culori diferite in functie de nivelul de dificultate al escape room-urilor: rosu pentru dificultate ridicata, albastru pentru dificultate medie, verde pentru dificultate mica

De ce doar unele escape room au formular de rezervare ?

Formularul de rezervare este o optiune pe care o oferim doar membrilor PREMIUM.

Ce sunt voucherele si la ce folosesc ?

Voucherele ESCAPERO au fost gandite special pentru cei care vor sa incerce experienta unui escape room pentru prima data. Acestea sunt in numar limitat, au un pret special de rezervare, valabile doar la cateva dintre escape room-urile care au activat membership-ul PREMIUM.

Fiecare voucher poate fi folosit o singura data, de catre o singura echipa (de maxim 6 persoane), la un singur joc, in locatiile escape room-urilor din program, anuntate si pe pagina voucherului.

In functie de promotiile fiecarui operator, voucherele pot fi folosite apoi si pentru a obtine reduceri la alte escape room-uri, sau la acelasi escape room, dar pentru un nou grup de prieteni, interesati sa incerce jocurile de evadare.

Voucherele pot fi cumparate online, imediat ce sunt activate in sistem. Dupa confirmarea platii cu cardul, rezervarea locurilor se poate face telefonic, sau prin prezentarea voucherelor, la intrarea in escape rooms, in limita locurilor sau intervalelor de timp libere.

Voucherele au termenul de valabilitate afisat pe site, pot fi folosite si ca un cadou pentru prieteni.

De ce sa-mi adaug escape room-ul aici ?

Sunt mai multe avantare:

 1. Puteti fi gasit mai usor de persoanele interesate de tipul, zona sau optiunile escape room-ului pe care il detineti (pe baza filtrelor de selectie)
 2. Adaugarea si actualizarea/modificarea informatiilor din paginile de escape room sunt gratuite pentru proprietarii escape room-urilor, trebuie doar sa va faceti cont si sa cereti conectarea paginii de escape room cu userul dvs.
 3. Puteti adauga gratuit informatii despre promotiile sau concursurile pe care le organizati
 4. Aveti acces la o baza importanta de abonati si vizitatori interesati de experientele de tip escape room, cu care puteti intra in contact
 5. Membrii PREMIUM pot fi contactati, prin mail, direct din pagina prezentare a escape room-ului

Vreau sa adaug/modific un escape room

Adaugarea si actualizarea/modificarea informatiilor din paginile de escape room sunt gratuite, trebuie doar sa va faceti cont si sa cereti (prin mail sau telefon) conectarea paginii de escape room cu userul dvs.

Vreau sa adaug mai multe poze

Aveti 2 variante:

1. Va faceti cont sau va logati, dupa care intrati in sectiunea de administrare, de unde puteti adauga poze pentru escape room-ul dorit. Pozele vor fi aprobate in maxim 48 de ore.

2. Ne trimiteti pozele prin intermediul formularul de contact, le adaugam noi, in maxim 48 de ore.

Vreau sa adaug un articol sau anunt

Adaugarea de articole sau anunt este gratuita, in limita a 2 articole/luna. Membrii PREMIUM, pot adauga maxim 5 concursuri sau promotii pe luna, pe durata abonamentului. Pentru detalii si abonamente, va rugam sa ne contactati.

Vreau sa am formular de rezervare

Formularul de rezervare este o optiune pe care o oferim doar membrilor PREMIUM.

Gasesti mai jos detalii complete despre ce presupune acest membership.

Daca esti de acord cu conditiile, formularul de rezervare va aparea in maxim 24 de ore de la stabilirea acordului de colaborare.

Vreau sa am banner pe site/newsletter

In functie de dimensiunile bannerului, numarul de zile in care poate fi afisat, locatia sa pe site sau in newsletter, costul poate fi diferit. Te rugam sa ne oferi mai multe informatii prin formularul de contact.

Vreau sa devin membru Premium, cat costa si ce primesc?

In primul rand, zona de editare a detaliilor fiecarui escape room este gratuita, oricand, pentru orice owner/manager, care poate adauga maxim 2 escape rooms si poate posta maxim 1 anunt sau concurs pe luna calendaristica.

Membershipul PREMIUM ridica limita la maxim 5 adaugari de concursuri, anunturi sau promotii.

In plus, membership-ul adauga datele de contact (site, facebook, twitter, telefon) si formularul de rezervare in dreapta paginii fiecarui escape room (nu exista limita de numar de rezervari pe care poti sa le primesti).

Abonamentul pentru membrii PREMIUM poate fi achitat cu o suma de 100lei/luna sau prin rezervarea pentru ESCAPERO a unui slot/interval/intrare/voucher pentru o echipa, in luna pentru care se activeaza membership-ul. Biletul poate fi folosit pentru concursuri pe site sau poate fi oferit contra-cost, la un pret special pentru vizitatorii ESCAPERO

Oferte pentru abonamentele platite in avans:

 • 3 luni – reducere 10%
 • 6 luni – reducere 20%

Scrie părerea ta