Rezultatele cautarii tale

In vizita la escape room-ul lui Mos Craciun

Publicat pe 23 decembrie 2015
| 0

In vizita la escape room-ul lui Mos Craciun

Am fost saptamana asta la camera cu tema de Craciun de la PuzzleRooms, si imi pare rau ca a fost la sfarsit de decembrie, pentru ca e o camera care n-o sa mai fie din ianuarie.

Tema e destul de simpla : Mosul a venit mai devreme in Romania (stoc in Dragonul Rosu, sau pur si simplu pofta de-o shaorma cum se face pe meleagurile noastre) si a pierdut scrisorile copiilor. Sarcina ta e sa gasesti scrisorile, sa le refaci si sa pleci din camera lui in mai putin de 60 de minute, inainte sa te prinda si sa te puna la pus roti la masinute sau polishat nasul renilor.
Camera in sine nu e foarte mare, dar patru oameni ne-am descurcat in ea. 5 inca e ok, 6 doar daca sunteti slabi, sau cu copii. Primul element care te izbeste este Olaf (nu-i spoiler, avem si poza cu el! serios, cine le face statuile de la decor este absolut bestial, am vazut si camera cu minionii si mi-as lua vreo doi dac-as avea unde sa-i pun)iar restul camerei radiaza a Craciun, intr-un decor amplu si cald. Te-ai intrebat vreodata cum s-or simti copiii din filme cand au sub brad cadouri peste cadouri, ce le trece prin cap cand le desfac unul cate unul?

Poti sa afli, pentru ca fiecare cutie din camera e impachetata si contine un nou puzzle, intr-un format care are un nivel de nonliniaritate, asa ca puteti sa va impartiti pe grupulete ca sa rezolvati mai repede. Asta creaza o varietate mare de puzzleuri cu dificultate mica, care alaturi de decor ma face sa recomand asta mai ales grupurilor care au si copii, pentru ca or sa aiba o experienta deosebit de frumoasa acolo.

Asa ca daca ai un fratior sau o verisoara plictisiti in vacanta, sau doar un grup de prieteni cu care ai vrea sa te relaxezi intr-o camera in care s-ar lasa inchisi Fuego si Hrusca, merita sa vizitezi camera asta

Scrie părerea ta