Rezultatele cautarii tale

Experiențe din scaunul electric

Publicat pe 13 decembrie 2015
| 0

Experiențe din scaunul electric

Vineri seara ne-am gândit să începem week-end-ul în forță și să mergem la Chambers, că tot am auzit atâtea de noua cameră cu scaunul electric.

http://escapero.ro/escape-room/electric-chair-chambers/

Ajunși acolo, ni s-au explicat regulile jocului, ce avem și nu avem voie să atingem și ni s-a spus că o persoană va începe jocul legată de scaunul electric (Yeeey!). Cum a fi legat pe un scaun electric era visul meu de o viață, am fost primul (și singurul) care s-a oferit.

Mi-am luat rămas bun de la ceilalți și am fost condus, legat la ochi, în cameră și am fost legat de scaunul electric, fiind anunțat că dacă mi se pare că mă curentează ceva e doar imaginația mea (din fericire imaginația mea a ținut cu mine și nu m-a curentat).

Iar de-aici se cam termină detaliile picante pentru a nu strica farmecul jocului.

Camera nu este foarte grea, putând fi rezolvată și de jucători fără prea mare experiență în ale escape-room-urilor.

Ce mi-a plăcut cel mai mult la Electric Chair este că a îmbinat foarte bine un decor minimalist, dar perfect potrivit temei camerei cu niște puzzle-uri foarte inovative (pot să zic că după aproximativ 50 de escape-room-uri făcute, a fost prima oară când le-am văzut) care te țin în priză tot timpul jocului și te obligă să lucrezi în echipă.

Ce mi-a plăcut:

  • decor potrivit temei camerei
  • puzzle-uri inovative
  • camera te forțează să lucrezi în echipă
  • în cameră nu se pune accent pe partea de căutare a obiectelor, ci strict pe rezolvarea puzzle-urilor.

Și ca să fie treaba treabă, am și bătut recordul camerei, reușind să evadăm în 44’22” (deși, mulțumită colegilor de echipă eu am fost 20 de minute legat de scaunul electric).

Uite și poza ca dovadă:

12370727_440083706193034_2912560501389221608_o

 

Scrie părerea ta