Rezultatele cautarii tale

ESCAPERO și Escape Room Rocks te premiază!

Publicat pe 17 februarie 2016
| 7 comentarii

ESCAPERO și Escape Room Rocks te premiază!

Câștigă un joc gratuit pentru tine și prietenii tăi la Escape Room Rocks, la oricare dintre camere (Shook me all nightMaster of Puppets sau Knocking on Heavens Door)!

Ce ai de făcut?

Răspunde printr-un comentariu la această pagină la întrebarea:

Dacă ai avea propriul escape-room, unde / cum ai ascunde indiciul final?

Cel mai creativ și interesant răspuns va fi premiat.

Perioada concursului: 18 februarie – 10 martie.

Câștigătorul va fi anunțat în data de 11 martie. Rezervarea jocului la Escape Room Rocks se poate face în orice zi de luni până vineri, în perioada 14-25 martie.

7 comentarii la articolul “ESCAPERO și Escape Room Rocks te premiază!

 • roberto
  on 17 februarie 2016

  Daca as avea propriul meu escape iesirea nu se va face pe unde am intrat sau pe unde as crede ca voi iesi. Sigur nu va fi o cheie care sa deschida o usa de evadare ci va fi de exemplu un cuvant sau o fraza rostita cu voce tare.

 • Victor66
  on 17 februarie 2016

  Scopul jocului este gasirea unui document secret. Se poate iesi oricand din camera cu o cheie. Cheia pe care ai primit-o de la inceput contine documentul, dar nu aveai cum sa iti dai seama fara sa rezolvi camera.

 • on 17 februarie 2016

  Cred ca localizarea exacta si modalitatea de ascundere a indiciului final tine foarte mult de TEMA escape room-ului de care vorbim 😉
  Daca e sa o luam logic si fara detalii:
  As ascunde indiciul final in… camera respectiva. Pt ca pana la urma conceptul jocului ma limiteaza sa ascund indiciul final in camera in care se joaca. Dar, ca sa fie mai dificil si nu chiar la indemana, indiciul final ar merita ascuns intr-un compartiment ascuns dintr-o zona ascunsa a camerei. O ascunzatoare in camera ascunsa din camera ascunsa din camera in care se joaca si din care trebuie sa evadezi…

  Un fel de inception al camerelor si locurilor ascunse ce ascund un indiciu final incredibil si atat de cautat…

  Cum l-as ascunde? Cred ca bine! Pe cat posibil de la vedere, insa la indemana doar cand deschizi compartimentul secret din camera secreta in care ajungi prin alta camera secreta…

  As incerca sa duc jucatorii dornici de evadare in paranoia 😉

  Sa verifice tot, sa incerce tot si sa incerce din nou. Pt a verifica din nou. Sa ajunga sa nu mai aiba incredere unii in altii si sa se verifice si acuze unii pe altii… in timp ce timpul trece…

  As aduce in joc si puzzleuri logice. Raspunsuri care sa aduca alte indicii dar si alte probleme in cascada…

  As cauta ca in ultimele minute si secunde chiar sa stressez la maxim jucatorii si sa pornesc alarme luminiase si sonore, avertizari de autodistrugere si…. pe cat posibil sa aduc un pic de drama in camera: fie sa se termine oxigenyl, fie sa se umple de apa, fie sa se micsoreze camera in sine prin apropierea peretilor unul de altul… sau prin micsorarea spatiului de trecere intre doua compartimente esentiale ale camerei….

  Cam. asa! Mu ha ha ha 😉

 • on 22 februarie 2016

  Dacă aș avea propriul meu Escape room mi-ar plăcea sã fie asemănător cu Prison Break- dupã părerea mea,este o temã reprezentativă pentru acest tip de joc.
  Îmi imaginez camera ca o celulã pentru prizonieri,iar ultimul indiciu sa fie ceva neprevazut, tehnologizat,undeva tipãrit pe perete cu o vopsea care straluceste la întuneric, astfel ei sunt obligati sa stinga lumina,ceea ce sporeste misterul. Penultimul indiciu este in bilet care sa mentioneze faptul ca lumina trebuie stinsa,dar nu in mod direct,de exemplu: ” Living is easy with eyes closed”,etc. Indiciile,cu multa imaginatie,pot fi amplasate foarte bine si strategic !

 • Andreea
  on 7 martie 2016

  In timpul jocului, se gaseste o cheie clasica, ceva mai mare, pe care sa o numim Cheia Gardianului. Cu ea se va deschide o usa de tip poarta, avansand intr-o noua camera; unde se rezolva alte puzzle-uri. Spre final, un indiciu va contine intructiuni pentru deschiderea Cheii Gardianului; in interior se afla o noua cheie cu care se va deschide usa finala.

  • Vlad Vlad
   on 11 martie 2016

   Felicitări, Andreea! Răspunsul tău ni s-a părut cel mai interesant, drept urmare așteptăm să ne contactezi printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook pentru a stabili detaliile jocului tău la Escape Room Rocks!

 • Felicia
  on 10 martie 2016

  Bună seara și mulțumim pentru această oportunitate. Escape room este în primul rând un joc care solicită spiritul de echipă și antrenează imaginația ( unele indicii cer anumite abilități și trebuie sa fie puțin tricky)
  În primul rând (și aici vorbesc strict în mod subiectiv ), mi-ar plăcea ca escape room-ul realizat de mine să cuprindă toate aceste lucruri. Să dau un exemplu : Alice in Wonderland (tema principală) , oamenii intră în cameră, iar acolo aș amplasa strategic celebrul Iepure Alb cu ceasul său,în care aș pune primul indiciu-un mesaj codificat, care, o dată descifrat, deschide automat altă ușă. Pentru a deruta , aș mai amplasa în cameră și soarecele , omida , pisica Cheshire (celebrele personaje din poveste).Dincolo de a doua ușă, aș încerca să creez într-un mod cât mai realistic o iluzie optică, asemănătoare căderii pe care a avut-o și Alice iar apoi surpriză! au nimerit într-un loc în care obiectele sunt foarte mici , iar aici aș încerca să reconstitui the Tea Party, iar indiciile pot fi peste tot. ( în cești, pereți,etc) . După ce rezolvă acest puzzle, se deschide altă usă în care obiectele sunt foarte mari, iar aici ar fi ultimul meu indiciu, care sta în rezolvarea unui joc de cărți ( Queen of Hearts, King of hearts ), de preferat puțin tehnologizat, pentru a face oamenii să revină (din plăcere ) pentru a găsi mereu la mine la escape room posibilitatea de a evada din monotonie.
  Altă idee ( preluată din Gulliver’s Travels ) . Subiecții noștri sunt prietenii lui Gulliver ,care au plecat pe mare și trebuie să se întoarcă acasă. Oare vor reușii ei să treacă de piticii și apoi de uriași? La fel aș proceda aș pune în cameră niște pitici pe care trebuie să-i aranjeze într-o anumită ordine, iar pentru acest lucru trebuie să găsească o lupă ascunsă. Cu siguranță aș pune și o hartă decupată , iar bucățile le-aș pune în locuri diferite. Ultimul indiciu ar fi reconstiuirea acestei hărți pentru a găsi cheia care deschide ușa. Mi se pare interesant de exploatat si efetul fluture ca ultimul indiciu, de exemplu aș pune unul agățat într-un colț mai putin frecvent , cu o ață discretă. Cine trage de ață, se deschide un sertar în care se află cheia pentru ultimul indiciu. Ideea la escape room-ul meu poate fi diferită față de celalalte.. În loc să abordez teme comerciale, aș alege și ceva din literatură, dar într-un mod care atrage, atât copii, cât și adulții. Poate așa, aș putea să schimb puțin perspectiva și să fac un loc în care vor reveni cu drag de fiecare dată.

Scrie părerea ta