Rezultatele cautarii tale

Concurs: castiga 2 jocuri la Riddlers Escape Room!

Publicat pe 23 octombrie 2015
| 4 comentarii

Concurs: castiga 2 jocuri la Riddlers Escape Room!

Ati vrut vreodata sa jucati in rolul unor politisti corupti, care incearca sa-si acopere urmele si sa distruga dovezile care ii incrimineaza ?

In Riddlers Escape Room ai 60 de minute la dispozitie sa dezlegi misterele din camera si sa gasesti unde se ascund dovezile implicarii voastre in reteaua interlopa.

Pentru a castiga unul din cele 2 jocuri de evadare pentru intreaga echipa, trebuie sa raspundeti cat mai creativ la urmatoarea intrebare:

care crezi ca este cel mai util accesoriu pe care il poate folosi un politist, pentru a rezolva indiciile ascunse intr-o camera din Red Light District ?

Asteptam raspunsurile voastre pana pe 31 octombrie 2015, ora 24:00.

Cei doi castigatori vor fi alesi de catre echipa Escapero, pe data de 1 noiembrie, dis-de-dimineata, iar rezervarea jocurilor se va face telefonic, prin confirmarea codului de rezervare pe care castigatorii il vor primi pe mail, in limita locurilor disponibile la escape room, in perioada 1-8 noiembrie  2015.

Castigatorul poate veni insotit cu maxim 5 prieteni la Riddlers Escape Room (recomandarea noastra e ca echipa sa fie formata din 4 persoane).

Update. castigatorii sunt: Madalina si Robert.

4 comentarii la articolul “Concurs: castiga 2 jocuri la Riddlers Escape Room!

 • on 16 octombrie 2015

  Cel mai util accesoriu poate fi o lupa, a la Sherlock Holmes, pentru a descoperi mesajele secrete ascunse in camera din Red Light District.

 • BunnyInTheHat
  on 20 octombrie 2015

  Cel mai util acccesoriu este grupul de prieteni cu care se va distra de minune in Red Light District si va dezlega toate misterele!

 • Robert
  on 27 octombrie 2015

  Consider ca cel mai util accesoriu este o trusa de tip "forensic" in special pentru prelevarea de amprente si probe biologice.

 • Diana Dobrescu
  on 29 octombrie 2015

  Un card micro SD sau un stick USB ascuns (in sapca sau bastonul aferent sau poate in medalionul inimioara de la gat daca e vorba de o Politista), cu parole. Ceva din gama tehnicilor moderne 🙂

Scrie părerea ta