Rezultatele cautarii tale

Concurs: castiga 2 jocuri la Escape Bucharest!

Publicat pe 12 octombrie 2015
| 3 comentarii

Concurs: castiga 2 jocuri la Escape Bucharest!

Ai auzit de fenomentul escape rooms, dar nu stii despre ce e vorba ? Esti in cautarea unor experiente urbane noi, care sa-ti provoace logica si spiritul de aventura ?

Perfect, avem solutia potrivita pentru tine: 2 jocuri in „The Factory„, escape room-ul care te provoaca sa dezlegi sistemul de puzzle-uri pus la punct de catre un grup de prizonieri din perioada primului razboi mondial.

Pentru a intra in posesia unuia din cele 2 premii puse in joc, trebuie sa ne raspunzi cat mai creativ la intrebarea urmatoare:

cum ar trebui sa te convinga prietenii tai (daca nu te-ai convins deja) sa vii cu ei si sa vezi cu ochii tai ce inseamna un joc de room escape?

Asteptam raspunsurile voastre pana pe 25 octombrie 2015, ora 24:00

Cei doi castigatori vor fi alesi de catre echipa Escapero, pe data de 26 octombrie, dis-de-dimineata, iar rezervarea jocurilor se va face telefonic, prin confirmarea codului de rezervare pe care castigatorii il vor primi pe mail, in limita locurilor disponibile la escape room, in perioada 26 octombrie – 1 noiembrie 2015.

Castigatorul poate veni insotit cu maxim 5 prieteni la Escape Bucharest, escape room situat in Piata C.A. Rosetti, nr.3, interfon 3C.

Update 26 octombrie: castigatorii sunt  Madalina Lambrea si Avram Roberto. Asteptam impresii de la escape room 🙂

3 comentarii la articolul “Concurs: castiga 2 jocuri la Escape Bucharest!

 • on 16 octombrie 2015

  Ca sa mentinem aspectul de puzzle, am putea organiza o vanatoare de comori, fiecare indiciu sa ne duca mai aproape de escape room. Un fel de "aperitiv" pentru misterele ce urmeaza sa fie descoperite in continuare, ca o echipa.

 • Roberto
  on 21 octombrie 2015

  NU trebuie sa ma convinga pentru ca sunt primul cand aud de escape rooms. Dar daca vor sa ma provoace pot sa-mi spuna ca au record la o camera sau ca n-as putea sa termin o camera de unul singur….

 • Roberto
  on 26 octombrie 2015

  Multumesc. revin cu impresiile.

Scrie părerea ta