Rezultatele cautarii tale

Captive Outside Reality, a treia camera de joc de la Captive Escape Rooms

Publicat pe 25 ianuarie 2016
| 0

Captive Outside Reality, a treia camera de joc de la Captive Escape Rooms

Captive Outside Reality e una din primele escape rooms deschise in 2016, prin care se incearca o experienta veritabila de escape room, atat prin puzzle-urile originale, cat si prin surprizele / mecanismele spectaculoase pe care cei de la Captive Rooms le-au inserat pe parcursul jocului.

Cea mai interesanta particularitate a camerei este ca jucatorii intra in joc legati la ochi. 

Povestea spune ca tu si prietenii tai sunteti in mijlocul unei sedinte de spiritism. Incercati sa invocati spiritul unui savant disparut fara urma din camera, dar se pare ca, si pentru voi, lucrurile merg prost. Camera incepe sa se invarta si va treziti blocati intr-o realitate paralela care pare fara iesire. Depinde doar de voi sa gasiti, printre planete si simboluri antice, calea de a scapa. Nu aveti decat o ora la dispozitie. Crezi ca va veti descurca?

Nivelul ridicat de dificultate a camerei ofera satisfactia binemeritata a unei evadari de succes, dar o face sa fie si o provocare pentru vanatorii de recorduri.

Asa cum te-am obisnuit in Langdon’s Challenge sau in Puzzling Colors, si in Captive Outside Reality am pus accentul pe originalitate, pe cursivitatea jocului si pe spectaculozitate.

Citeste mai multe informatii pe pagina escape room-ului. 

Scrie părerea ta