Rezultatele cautarii tale

Review: aur masonic @ Langdon’s Challenge, Captive Escape Rooms

Publicat pe 12 noiembrie 2015
| 0

Review: aur masonic @ Langdon’s Challenge, Captive Escape Rooms

Daca drumul pana la Captive Escape Room iti face pofta de puzzleuri pentru ca simplul act de a gasi locul (si un loc de parcare, asa ca verificati bine adresa si harta), experienta din Langdon’s Challenge e una care merita bataia de cap, cu prisosinta. Camera te pune in pielea lui Robert Langdon, prieten cu un mare mason (n-are nume, dar e mason, foarte destept si, de curand, mort) de rang 32, care pe patul de moarte iti spune ca in camera lui se afla un ultim secret, pe care o sa-l afli doar daca meriti. Din pacate nu e unde si-a ascuns aurul masonic, desi gasesti si din ala.

Camera pare sa nu aiba cine stie ce decor, dar este o placere. Nu numai ca ai spatiu sa te misti fara sa te calci pe picioare, dar baietii de la Captive Escape Room au demonstrat ca daca depui un pic de efort in a alege trei piese de mobilier si o nuanta ok pentru var, poti sa generezi o experienta placuta. A fost, ca decor, una dintre camerele mele preferate si mi-a lasat cea mai placuta impresie, o manusa aici, un simbol acolo, asezate cu grija, camera chiar are aerul unui mare mason – ordonat si discret. Formatul e liniar, din puzzle in puzzle, dar tipul de puzzleuri in care sa poata 4 oameni sa-si gaseasca ceva de facut; sa nu ai timpi morti intr-un escape room cred ca e unul dintre cele mai mari challengeuri pe care il au operatorii de camere, si aici Langdon’s Challenge a excelat. Ca nivel de tech, are cat trebuie ca sa zici „ce tare!” si sa vrei sa vezi ce mai vine.

Dupa ce termini, afli secretul, care in mod normal nu m-ar fi dat pe spate pana cand mi-am dat seama de fapt in cate elemente apare in camera. Cate puzzleuri aparent disparate se leaga sub aceeasi (sub)tema pe care ti-o descrie secretul. Langdon’s Challenge o data terminata e una dintre cele mai inchegate camere pe care le-am vazut, plina de momente de „a-ha, de-aiaaaaa!” vazute in retrospectiva.

Recomand cu caldura pentru escaperii de toate nivelele, dar poate-ar fi bine sa nu fie prima. E pacat sa n-o termini, si oricum, pune stacheta destul de sus.

PS: noul record e 32’33”. Va provoc sa-l depasiti!

PS: Avem un concurs cu premii la Landgon’s Challenge. Asteptam inscrierile pana pe 22 noiembrie 2015!

Scrie părerea ta